در این دیدار آقای مهندس اسدی شهدا را چراغهای هدایت و باعث عزت و افتخار همیشگی ملت ایران دانسته و افزودند : مسیری را که شهدا بر روی ملت و کشور ما گشودند راه نجات و بقای نهضت اسلامی ماست .
ایشان با اشاره به شخصیت ملی و بین الملی شهید صادق گنجی بیان داشتند : همه ما وظیفه داریم سیره شهدا را برای نسل جدید و نسل های آینده با ابزار های هنری و رسانه ای و مکتوب و نیز در قالب مستند منتقل و ماندگار سازیم .در این دیدار حاج عباس دهقان دبیر ستاد یادواره شهید صاق گنجی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر معرفی شهدای گرانقدر به نسل های آینده افزودند: در جریان دیدار اعضای کنگره ملی شهدای استان بوشهر با مقام معظم رهبری در سال ۱۳۸۹ ایشان با تاکید بر استفاده از ابزار های انتقال درست و هنرمندانه سیره شهدا به نسل های جدید و آینده، با یادآوری نام و یاد شهدای شاخص استان که در مقاطع مختلف نهضت مقاومت ملت ایران تاثیر گزار بوده اند خواستار معرفی این شخصیت ها به جامعه جوان و نوجوان کشور گردیده اند .
دهقان گزارشی از اقدامات صورت گرفته بصورت آثار مکتوب، تولید سرود، موسیقی و مستند در خصوص شخصیت شهید صادق گنجی مسول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور پاکستان ارایه نمود .
در ادامه این دیدار نعمت الله غلامپور مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر با بیان اینکه شهرستان دشتستان در دوره انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ۶۷۰ شهید گرانقدر را تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی نموده است یادآور شد: از ماموریت های مهم بنیاد شهید زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و معرفی سیره ی عملی این عزیزان در قالب آثار مکتوب و تولید مستند و نرم افزار و استفاده از تمامی ظرفیت های هنری و فرهنگی می باشد. وی همچنین با اشاره به نقش و تاثیر یادواره شهدا در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت افزود:
شهرستان دشتستان یکی از شهرستانهای فعال و خلاق در برگزاری یادواره شهداست و یکی از یادواره هایی که ۳۴ سال پیاپی در این شهرستان برگزار گردیده یادواره شهید صادق گنجی می باشد.
در این دیدار سرکار خانم خلیفه مادر شهیدان صادق و نادر گنجی با بیان خاطرات شهدای عزیز بیان داشتند: در تربیت و رشد معنوی و مادی این شهدای عزیز از کودکی مراقب بودم که فرزندانم در مکتب اهل بیت رشد کنند و اهل دیانت و دستگیری از دیگران باشند و چون فرزندانم از کودکی پدر خود را از دست داده بودند سعی نمودم شخصیت آنان را مستقل و مقاوم در مقابل مشکلات پرورش دهم و خدا را شاکرم که در راه عقیده و جهاد فی سبیل الله و آرمانهای انقلاب اسلامی و پیروی از ولایت و دفاع از کشور و مردم عزیز به شهادت رسیدند .
خاطر نشان می سازد شهید صادق گنجی مسول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در ۲۸ آذر ماه ۱۳۶۹ در لاهور پاکستان بدست مزدوران تکفیری و عوامل سپاه صاحبه وابسته به وهابیون به شهادت رسید. روانش شاد و یادش گرامی باد.