بوشهر و گرمایش!آنقدر این گرمای هوا زبانزد عام و خاص شده که اصطلاحات و ضرب المثل هایش هم در فرهنگ بومی اهالی خونگرمش جایی محکم برای خودش دست و پاکرده!صحبت از بوشهر است. استانی آرمیده در بیش از ۷۰۰کیلومتر از مرز دریایی با خلیج همیشه فارس.
اینجا را بیشتر به نام صنایع نفت و گازش می شناسند که سکه زرین پایتخت انرژی ایران را برایش ضرب کرده اند.صید و صیادی بخشی از رزق مردمان مرزبانان ساحل نشین تامین می کند اما هر چقدر هم گرما در فصل خرماپزون طاقت نخلداران را برای برداشت محصول خرما طاق می کند اما حلاوت این میوه بهشتی کام خسته دلان این دیار را شیرین می کند.حالا اما قرار است این گرمای طاقت فرسا روشنایی بخش خانه ساکنان صبور دیار رئیسعلی دلواری شود .
درآمدزایی خانوارها از آفتاب همیشه سوزان
به گفته ((علی باستین))،معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر،اجرای طرح یادشده علاوه بر اینکه بخشی از مشکلات وزارت نیرو در تامین برق پایدار استان را حل میکند، باعث درآمدزایی و کمک به معیشت خانوارهای کمدرآمد و کمتر برخوردار می شود.
آن طور که این مسئول ارشد اقتصادی استان بوشهر می گوید قرار است ظرف سه ماهه اول امسال وی بر اساس جلسات متعدد برگزارشده با فرمانداران، دستگاه های متولی و بانک ها که نشان از عزم جدی دولت و مسئولین استان برای تکمیل و راه اندازی این طرح دارد اقدامات اساسی و کارهای بزرگی در سطح استان اتفاق بیافتد.
حضور مستمر نهادهای حمایتی و دستگاههای متولی در سطح شهرستان ها و با همراهی فرمانداران به عنوان نماینده عالی دولت در شهرستان برای بسیج همه ظرفیت های شهرستان ،تسهیل هر چه بیشتر شرایط ضمانت تسهیلات، توسط بانک ها ، ایجاد انگیزه و ترغیب متقاضیان توسط بانک ها و صدور پیامک و حتی تماس تلفنی با متقاضیان ،پرهیز از هرگونه سخت گیری و رفتارهای سلیقه ای در پرداخت تسهیلات و اطلاع رسانی صحیح از طریق صدا و سیما، فضای مجازی و فعالیت هاي تبلیغی به منظور تشریح جزئیات طرح توسط فرمانداران و مدیران دستگاه های متولی از مهم ترین مصوبات استان در این حوزه است.
غلامرضا حشمتی،مدیر عامل شرکت برق بوشهر؛سهم بوشهر ۳۵۰۰نیروگاه
قرارگاه راه اندازی نیروگاههای خورشیدی در استان بوشهر به ریاست استاندار تشکیل و قرار است در قالب طرح حمایتی و در راستای حمایت از اقشار کم درآمد و مددجو توسط دولت سیزدهم در سال جاری ۳ هزار و ۵۰۰ دستگاه نیروگاه برق خورشیدی در استان راه اندازی شود این در حالی است که تاکنون ۱۵۶ نیروگاه خورشیدی راه اندازی و تولیدات آن وارد مدار بهره برداری شده است.دستگاهها مختلف از جمله بسیج سازندگی، کمیته امداد بهزیستی،بهزیستی و دفتر روستایی استانداری از اجرای این طرح حمایت خواهند کرد .
پس از شناسایی فضاهای لازم یعنی ساختمانهای با استحکام نسبی و فضای ۶۰ متر مربع و تعیین متقاضیان توسط دستگاههای یاد شده عملیات نصب و راه اندازی آن آغاز می شود . در آمد آن در همان ماه نخست به گونه ای است که علاوه بر پوشش اقساط وام بانکی،مبلغی هم برای کمک به معیشت خانوار تامین می کند.