۱۶, اردیبهشت,۱۴۰۴ | ۱۱:۰۱ ب.ظ
4918
49
بدون دیدگاه
لطفا کمی منتظر بمانید ...
سر تیتر خبرها
۱۶, اردیبهشت,۱۴۰۴ | ۱۱:۰۱ ب.ظ
4918
49
بدون دیدگاه
سلام و ادب و احترام خود را به حضور دست اندرکاران عزیز و همچنین خوانندگان گرامی هفته نامه وزین نخل و دریا تقدیم و مراتب سپاس و قدردانی خویش را به سبب حسن توجه این نشریه به ورزش خصوصاً هنرهای رزمی که همیشه با کمترین امکانات، بیشترین افتخارات را قسمت خود می کنند، ابراز می دارم. این هیات ابتدا تحت عنوان هیات هنرهای رزمی در سال ۱۳۷۱ با مسئولیت آقای غلامرضا استوار کار خود را در دشتستان آغاز کرد و سپس استاد عبدالصاحب اقدسی و آقای احمد ملایی در دوره های بعدی مسئولیت هیات را بر عهده داشته اند و پس از ایشان، این امانت در تاریخ اول خرداد ۱۴۰۲ به این جانب سپرده شد. اهتمام هیات کونگ فو و هنرهای رزمی دشتستان همواره بر این بوده است تا پلی مطمئن میان باشگاه های تحت نظر و اداره ترییت بدنی و جوانان برای رفع مشکلات و تامین تجهیزات آنها و میزبان برگزاری مسابقات استانی و حدالامکان کشوری آنها باشد، در اعزام رزمی کاران به مسابقات کشور خصوصاً از هیچ تلاش و کمکی فروگذار ننماید و معرف شایستگی های آنها به مسئولین محترم شهر و همشهری های ورزش دوست باشد.
تعداد ۲۰ سبک زیرمجموعه فدراسیون کونگ فو و هنرهای رزمی هست و در حال حاضر تعداد ۱۰ باشگاه از سبک های مختلف در دشتستان زیر نظر این هیات فعال هستند و حدود ۱۰ باشگاه نیز بیشتر به علت کمبود فضا و سالن اختصاصی نیمه فعال حضور دارند. در همین جا باید عرض کنم که اگر توجه بیشتری به ورزش های سالنی خصوصاً هنرهای رزمی صورت می گرفت، به طوری که حداقل فضای کافی و استاندارد برای آنها تامین می شد، با توجه به جذابیت و محتوای هنرهای رزمی، تعداد بسیار بیشتری از خردسالان گرفته تا نوجوانان و جوانان و حتی بزرگسالان به این ورزش ها جذب می شدند و از فواید روحی و روانی و جسمی آنها بهره مند می گشتند.
هرچند اعتبارات مالی تخصیصی این هیات بسیار ناچیز است، اما با پیگیری های مجدانه ای که از مسئولین امر داشته ایم، توانسته ایم تقریباً نیمی از تجهیزات و امکانات مورد نیاز باشگاه های فعال از قبیل تشک تاتامی، تشک ژیمناستیک، ترامپولین، کیسه بوکس، میت، کولر و آبسردکن را برای آنها تهیه کنیم و در تمامی اردوها، همایش ها و مراسمات فرهنگی و ورزشی و اعزام تیم ها به مسابقات استانی و کشوری و اهداء جوایز به قهرمانان استانی و کشوری نقش ویژه و مثبتی داشته باشیم.
از سال ۶۲در سن ۸ سالگی از طریق برادر بزرگترم امراله بناری که زیر نظر استاد سعید میریوسفی در سبک کونگ فو توآ کار می کرد، با هنرهای رزمی آشنا و شروع به کار کردم و در باشگاه های اساتیدی چون عشایری، جیواد و خوشنیت، این هنر رزمی را ادامه دادم تا این که در سال ۶۸ که دوست عزیزم استاد عبدالصاحب اقدسی پس از ارتباط با استاد قاسم عباسیان پور بنیانگذار کونگ فو توآ در استان بوشهر، باشگاه خود در دشتستان را افتتاح نمود، نزد ایشان به آموختن این هنر ادامه دادم، از سال ۷۱ مربیگری را در این باشگاه آغاز کردم و اما هنوز که در سن ۵۰ سالگی هستم، هنرآموزم.
همیشه در مسابقات و مراسمات و همایش های رزمی پیشگام و در کسب مدال های قهرمانی در مایانا (مبارزه)، ممای (فرم یا کاتا یا تکنیک) و اوسیمای (شکستن اجسام سخت) رکورددار بوده ام و حدود ۶۰ تا ۷۰ کاپ و مدال دستاورد شرکت در این مسابقات است. این اواخر نیز در مسابقات کشوری پیشکسوتان، دو سال پیاپی نایب قهرمان ممای کشور بوده ام و چهار سال پیاپی هم به عنوان مربی برتر کشور انتخاب شده ام.
کونگ فو توآ به معنای انشاء تن و روان با ۷۲ هزار تکنیک و عکس العمل سازی پرورش دهنده روح و روان آدمی است. همه هنرهای رزمی با تن و روان هنرجو سر و کار دارند. شرکت در مراسمات و همایش ها و برنامه های فرهنگی و اجتماعی شهر از سوی هیات کونگ فو و هنرهای رزمی از یک سو برای پاسداشت ایام فرخنده میهن عزیز و از سوی دیگر برای معرفی هنرهای رزمی به فرزندان دشتستان است. همچنین تلاش کرده ایم تا با برگزاری مسابقات و اردوهای کوهنوردی و … در ایجاد انگیزه و ترغیب و تشویق هنرجویان و هنرآموزان گام های مثبتی برداریم.
همین قدر که همواره در تمرین و پرورش همراهان خود سعی جدی داشته ام و کسانی که آمادگی لازم را کسب کرده اند، به هر سری مسابقاتی که اعلام شده اعزام نموده و به هر طریق پشتیبانی کرده ام. تا جایی که نیاز بوده است، روزها و هفته ها و شبانه روز به طور جدی و خصوصی با ورزشکاران انتخابی تیم کشوری کار کرده و اردو تشکیل داده ایم و حتی در بسیاری مواقع به دلیل نبود اعتبارات و بودجه از جیب شخصی خود هزینه کرده و بیشتر با وسیله شخصی خود، قهرمانان را به هر نقطه از کشور که محل برگزاری مسابقات بوده، اعزام کرده ایم و خوشبختانه ۹۰ درصد از مسابقات دست پر برگشته ایم و حتی در مسابقات کشوری به میزبانی زنجان در سال ۹۷ در چهار رده سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان به مربیگری خودم موفق به کسب چهار کاپ قهرمانی شدیم. یعنی در چهار رده سنی در کشور قهرمان شده و مدال های طلا را از آن کردیم.
اتفاقاً در چندین مدرسه که هیات کونگ فو استعدادیابی کرده است، از سوی نسل جدید و نونهالان و خانوادههای آنها بیشتر از قبل مورد استقبال قرار گرفتیم که به ما پیوسته و هنرآموز هستند. در دشتستان، آمار نونهالان، نوجوانان و جوانان بیشتر از قبل و حتی بیشتر از بزرگسالان هست.
بانوان از حیث مسائل شرعی محدودیت های خاص خود را دارند و با این وصف در استان و شهرستان ها بطور جد مورد حمایت هستند و ما چندین باشگاه کونگ فو بانوان در دشتستان داریم که تعدادی از این بانوان نه تنها در استان، بلکه حتی در مسابقات کشوری هم مدال آور هستند.
در دوسال اخیر در تمامی مسابقات استانی شاهد قهرمانی و نائب قهرمانی دشتستان در تمام مسابقات ممای و مایانا بوده ایم و می شود گفت در استان، بیشترین نفرات عضو تیم کشوری از کونگ فو کاران دشتستان بوده اند و به جد بیشترین اعزام تیم ها در این دو سال با مربیگری و سرپرستی اساتید دشتستانی چه در مسابقات آقایان و چه در مسابقات بانوان بوده است و اغلب با کسب افتخار و دست پر باز گشته اند.
قطعاً بر ادامه مسیر قهرمانی تا رسیدن به مسابقات برون مرزی و اوراسیایی و کسب افتخار و اهتزاز پرچم ایران در این عرصه ها پای خواهیم فشرد، اما طی این مسیر نیازمند توجه کافی و وافی از سوی مسئولین محترم شهرستان و استان و حمایت از این هیات است. کمبود امکانات و تجهیزات برای فایترها و قهرمانان و نبودن اعتبارات لازم جهت اردو و اعزام تیم ها به مسابقات، معضل بزرگی برای هیات و باشگاه های زیرمجموعه هست.