لطفا کمی منتظر بمانید ...

×
Generic selectors
Exact matches only
جستجو در عنوان
جستجو در محتوا
جستجو در پست ها
جستجو در صفحات

سر تیتر خبرها

صفحه اصلی › › لزوم طراحی کلان نقشه‌ی تبلیغ در کشور

اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۳ | ۷:۵۱ ب.ظ

594

93

بدون دیدگاه

مدیرکل امور مبلغین و مساجد سازمان تبلیغات اسلامی گفت؛

لزوم طراحی کلان نقشه‌ی تبلیغ در کشور

مدیرکل امور مبلغین و مساجد سازمان تبلیغات اسلامی در جلسه شورای تبلیغ استان بوشهر بر لزوم طراحی کلان نقشه‌ی تبلیغ در کشور تأکید کرد…

به گزارش پایگاه خبری سپهر جنوب و به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی بوشهر، حجت‌الاسلام محمد جنتی در نخستین جلسه‌ی شورای تبلیغ استان بوشهر در سال جدید اولویت بخشی به تبلیغ در بخش‌های مختلف را نیازمند مجموعه‌ای از تحولات در فضای تبلیغی ناظر به میدان دانست که همه مجموعه‌ها و نهادها باید برای طراحی کلان نقشه‌ی تبلیغ و اولویت بخشی به تبلیغ در حوزه اهتمام داشته باشند.
مدیرکل امور مبلغین و مساجد سازمان تبلیغات اسلامی امروز با توجه به شرایط جامعه باید مهمترین مسئله در فضای تبلیغی که توسط دیدبان انقلاب اسلامی بیان می‌شود، به عنوان اولویت قرار بگیرد.
وی با اشاره به ادوار مختلف تاریخی مواجهه انقلاب اسلامی با دشمن، تهاجم نظامی، شبیخون فرهنگی، نفوذ و تهاجم اقتصادی را از مهمترین مراحل تهاجمات دشمن به انقلاب اسلامی برشمرد و افزود: مقام معظم رهبری در ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ «تهاجم تبلیغاتی» به منظور قبضه‌ی افکار عمومی را به عنوان یک تهاجم جدید رونمایی فرمودند که لازم است دستگاه‌های فرهنگی بر اساس گرای جدید معظم له فعالیت‌های خود را بازطراحی کنند.
حجت‌الاسلام جنتی با بیان اینکه «جهاد تبیین در مواجهه با تهاجم تبلیغاتی معنا پیدا می‌کند» ادامه داد: دشمن در جنگ تهاجم تبلیغاتی که راه انداخته، روی مدیریت ذهنیت جامعه برنامه‌ریزی کرده و برای مقابله با این تهاجم همراهی صددرصدی ذهنیت مردم لازم است.
مدیرکل امور مبلغین و مساجد سازمان تبلیغات اسلامی با طرح این سئوال که در تهاجم تبلیغاتی دشمن، اولویت رویکرد فرهنگی باید چگونه باشد؟ افزود: در جهاد تبیین دعوای اصلی بر سر مسئله‌ی روایت‌هاست و باید به منظور تاثیرگذاری بر افکار عمومی در فضای فرهنگی و تبلیغی و حوزوی در اولویت قرار بگیرد و اگر فعالیت‌های ما با قبل از تهاجم فرقی نکند در این جنگ نمی‌توانیم برنده شویم.
وی با بیان اینکه دستگاه تبلیغی قرار است پیام اسلام ناب را به همه جا برساند، اضافه کرد: مبلغی که در یک مسجد فعالیت می‌کند باید توانایی پی گیری مسائل و مشکلات و براقراری ارتباط و اثرگذاری روی اکثریت افراد محله و جذب آنان را داشته باشد.
دستگاه تبلیغاتی برای شکستن محاصره تبلیغاتی دشمن دغدغه‌اش باید این باشد که برای همراهی افکار عمومی، جلب نظر و تبیین و اثرگذاری روی افکار عمومی همه مردم برنامه‌ریزی داشته باشد.
حجت‌الاسلام جنتی ادامه داد: از منظر مقام معظم رهبری تمام دستگاه‌های تبلیغاتی دشمن ۴۰۰ سال است القاء می‌کنند که دین توانایی مدیریت جامعه را ندارد و با دین پیشرفت نمی‌کنید، و جمهوری اسلامی این تفکر را ارائه می‌کند که با دین به پیشرفت می‌رسید و نقطه‌ی درگیری با دشمن از همین جا شروع می‌شود.
مدیرکل امور مبلغین و مساجد سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: اگر اولویت محتواها بر مبنای تبیین تلازم دین و پیشرفت و نقش حاکمیت دینی در پیشرفت جامعه باشد، در مسائل مهمی نظیر اقتصاد، حل مشکلات مردم، عفاف و حجاب و سایر مسائل حرف برای گفتن خواهیم داشت.
وی با انتقاد از اعزام‌های مناسبتی خواستار تغییر در مدل فعالیت‎های مبلغین شد و افزود: مبلغ برای شناخت بهتر مخاطبین و اثرگذاری مناسب لااقل باید یک سال در یک محله یا هیئت باشد و با مردم سر و کار داشته باشد و اگر به صورت مناسبتی هم به محلی اعزام می‌شوند در طول سال به هیئات محله اعزام شوند.
حجت‌الاسلام جنتی تداوم، مردمی‌سازی و رسانه را سه مسئله مهم جهاد تبیین برشمرد و اظهار داشت: مردم باید در فضای تبلیغ قرار بگیرند و دانش‎‌آموزان، دانشجویان و اقشار مختلف جامعه در فضای جهاد تبیین قرار بگیرند و هر فرد به عنوان رسانه‌ای قدرتمند ارزش‌های انقلاب را نشر و تبیین کند.
گفتنی است، نخستین جلسه شورای تبلیغ استان بوشهر در سال جدید، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور حجت‌الاسلام جنتی مدیرکل امور مبلغین و مساجد سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام محمد قادری مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر و سایر اعضای شورا در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی بوشهر برگزار شد.

 

انتهای پیام/
برچسب ها : , ,

https://sepehrjonoub.ir?/p=594