مرداد ۲۴, ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۷ ق.ظ
1486
80
بدون دیدگاه
لطفا کمی منتظر بمانید ...
سر تیتر خبرها
مرداد ۲۴, ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۷ ق.ظ
1486
80
بدون دیدگاه
مهتا بذر افکن _ دکترای جامعه شناسی و کنشگر محیط زیست
شبکه سازی برای آموزش و توانمندسازی هم برای هم مردان و هم برای زنان کشاورز به یادگیری و تمرین مهارتها و شیوه های جدید منجر میشود که انعطاف پذیری آنها را دربرابر تغییرات اقلیمی افزایش میدهد.
روز ملی تشکلها گرامی باد
تشکل سازی و تقویت جامعه مدنی در عصر تغییرات اقلیمی، بویژه در حوزه امنیت غذایی و آب از اهمیت زیادی برخوردار است.
شبکه سازی برای آموزش و توانمندسازی هم برای هم مردان و هم برای زنان کشاورز به یادگیری و تمرین مهارتها و شیوه های جدید منجر میشود که انعطاف پذیری آنها را دربرابر تغییرات اقلیمی افزایش میدهد. و این شیوه ها دارای تغییرات تدریجی هستند که با تغییرات اجتماعی همسوست.
اگر جامعه بخواهد در مقابل اثرات تغییرات آب و هوا مقاوم شود و در عین حال به پایداری برسد، باید به شبکه سازی و تقویت جامعه مدنی در جهت تغییرات دگرگون کننده اجتماعی روی آورد.
آموزش مداوم، معیشت متنوع، تغييرات در قوانین و تصمیم گیری های جمعی، پذیرش مشارکت زنان در تشکلها و گفتگوها، مهارتهای مالی ، مهارتهای ارتباطی، مهارتهای زندگی برای مدیریت ذائقه و مصرف آب و آب مجازی در خانواده ها، و.. موازی با تغییر در فناوری باید توسعه یابد.
در نهایت خروجی این برنامه یک جامعه مبتنی بر توزیع عادلانه فرصتها و منابع، پایدار و امن خواهد بود که با مشارکت همه افراد جامعه و خردجمعی بدست می آید.