لطفا کمی منتظر بمانید ...

×
Generic selectors
Exact matches only
جستجو در عنوان
جستجو در محتوا
جستجو در پست ها
جستجو در صفحات

سر تیتر خبرها

صفحه اصلی › › حوادث نفتی و عبرتی که نمی گیریم

مرداد ۲۱, ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۰ ب.ظ

1412

135

بدون دیدگاه

حوادث مکرر جانی در صنایع منطقه ویژه پارس و یادآوری سهل انگاری صنعت در حوزه بهداشت و درمان

حوادث نفتی و عبرتی که نمی گیریم

دکتر محمد پاکدل _ کارشناس حوزه نفت

امروز شاهد آن هستیم که در پایتخت اقتصاد و انرژی ایران شرایط کار در صنایع نفتی بخصوص فصل گرما که طاقت هر جنبنده ای را می برد توجه به امنیت جانی کارکنان می بایست در اولویت برنامه ها و اقدامات کارفرمایان قرار گیرد.

متأسفانه حادثه مسمومیت ۳۰۰ نفر در یکی از پتروشیمی های عسلویه و فوت یکی از پرسنل زحمتکش آن شرکت تنها بدلیل کوتاهی صنعت در توسعه زیرساخت های بهداشتی و درمانی بوده است و ما بارها اعلام کردیم که مجموعه صنعت با حضور انبوهی از صنایع نفت، گاز و پتروشیمی که حدود یکصد هزار شاغل که در شرایط خاص ایمنی و مخاطرات جانی از کار در ارتفاع گرفته تا خدمت روی سکوها در دل دریا می بایست حداقل در راستای ایجاد فضای امن و سالم برای پرسنل خود مکلف و موظف به احداث مراکز درمانی مجهز و ساخت بيمارستان تخصصی به همراه توسعه زیرساخت های لازم در حوزه ایمنی و بهداشت و درمان اقدام کند تا در سایه چنین تعهداتی از طرف صنعت، مردم جامعه پیرامونی که در زیر سایه تهدیدات ایمنی سلامت، زندگی پر مخاطره ای تجربه می کنند نیز منتفع گردند‌.

امروز شاهد آن هستیم که در پایتخت اقتصاد و انرژی ایران شرایط کار در صنایع نفتی بخصوص فصل گرما که طاقت هر جنبنده ای را می برد توجه به امنیت جانی کارکنان می بایست در اولویت برنامه ها و اقدامات کارفرمایان قرار گیرد.
اما متأسفانه با دیدن حادثه های مکرر مانند سقوط در ارتفاع، گرما زدگی و مسمومیت های صنعتی و غذایی این سوال مطرح می شودکه تا چه زمانی کارکنان خدوم صنعت و مردم شریف محیط پیرامونی باید قربانی دهند تا مدیران مجموعه صنعت چاره اندیشی کنند؟ اگر مدیران صنعت، شهروندان جامعه پیرامونی را بهانه تقویت زیرساخت های بهداشتی و درمانی نمی پندارند، باید درک کنند حداقل امنیت جانی و فراهم بودن مراکز درمانی مجهز برای کارکنان خود بهترین دلیل برای عملی نمودن این امر مهم می باشد.
لذا بعنوان یک مطالبه جدی و مستمر از طرف کارکنان صنایع و جامعه پیرامونی باید صنایع ملزم به احداث و توسعه و تجهیز مراکز درمانی در محیط های صنعتی و هم چنین احداث بيمارستان تخصصی در جنوب استان گام اززشمندی در حمایت جانی از کارکنان‌ خود و حتی مردم شریف محیط پیرامونی بردارند.
امیدواریم نمایندگان محترم مجلس و مسوولین دلسوز استان در خصوص الزام صنعت به احداث زیرساخت های درمانی و توسعه آن اقدامات شایسته انجام دهند. با آرزوی متعهد شدن صنعت به مسوولیت های اجتماعی در قبال محیط پیرامونی خود.

انتهای پیام/