لطفا کمی منتظر بمانید ...

×
Generic selectors
Exact matches only
جستجو در عنوان
جستجو در محتوا
جستجو در پست ها
جستجو در صفحات

سر تیتر خبرها

صفحه اصلی › › فواید و آثار ارتباط با خانواده همسر

آذر ۲۱, ۱۴۰۳ | ۱:۰۸ ب.ظ

2948

68

بدون دیدگاه

یادداشت-شهربانو بهروزیان- کارشناس ارشد روانشناسی مرکز مشاوره آرامش معاونت فرهنگی و اجتماعی استان بوشهر؛

فواید و آثار ارتباط با خانواده همسر

همسرانی که پس از ازدواج با خانواده همسر خود رفت و آمد می نمایند سلامت روانی یکدیگر را تضمین می کنند…

پدر و مادرها عشق و علاقه ای سرشار نسبت به فرزندان خود دارند و خواهان دیدارشان هستند و می خواهند آنها را یاری نمایند و زندگانی به دور از فرزند، برای‎شان بسی جانکاه و طاقت فرساست. دیدار فرزند با خانواده خود و همراه بودن همسر وی در این دیدارها بسیار سودمند است که به برخی از آنها اشاره می کنیم:

حفظ بهداشت روانی

همسرانی که پس از ازدواج با خانواده همسر خود رفت و آمد می نمایند سلامت روانی یکدیگر را تضمین می کنند. وقتی که به دیدار خانواده همسر خود می ‎رویم، او به درددل کردن با خانواده خویش می پردازد و با درددل کردن احساس سبکی می کند که به آن پالایش روانی یا تخلیه می گویند و مادر و پدر وی نیز با او مشکلات خویش را در میان می ‎گذارند و بدین ترتیب هر دو احساس سبکی می کنند؛ وقتی که درد دلها مطرح شد، فشارهای روانی کاهش می ‎یابد و در چنین حالتی سلولهای مدافع بدن که نقش حیاتی دارند و سیستم ایمنی بدن در گرو کارآمدی مطلوب آنهاست، بهتر فعالیت می نمایند و بدین ترتیب سلامت جمسانی را به ارمغان می آورند.

وجود تنوع در زندگی

دید و بازدیدهای خانوادگی سبب تنوع در زندگی می شود و خانواده را از حالت خمودگی و یکنواختی به در می آورد؛ بنابراین در خانواده هایی که رفت و آمد خویشاوندی از جایگاه خوبی برخودار است، پویایی و تحرک وجود دارد و برعکس.

رشد و بالندگی اجتماعی

اگر خانواده ها به دید و بازدید یکدیگر نروند، خود و فرزندان آنان هرگز به رشد اجتماعی مطلوب نمی رسند. پس اگر بخواهیم در تربیت اجتماعی فرزندان خویش تلاش نماییم، برای رفتن به مهمانی ها اهمیت قائل شویم. آنها که به مهمانی می روند، نقش‎های یک مهمان و آداب پسندیده مربوط به او را فرا می گیرند و چون میزبان می شوند، نقش‎های یک میزبان و چگونگی برخوردهای لازم با مهمانان را می آموزند. همسران جوان و فرزندان آنان با مهارتهای اجتماعی موجبات رضایت خاطر آنها را فراهم می‌آورند و خود نیز احساس رضایت ‎آمیزی دارند. آنها می آموزند که از حالت احساس خودبینی به درآیند و آن را تبدیل به احساس دیگربینی کنند و به انسجام خانوادگی دست یابند و در سختی‏‎ها یکدیگر ار یاری رسانند.

امنیت خاطر

وقتی که دختر و پسری به همراه همسر و فرزندان خویش به دیدار والدین خود می روند، در چهره والدین آنها شادی و هیجان موج می‎زند زیرا آنان مشتاق دیدار فرزندان خویش هستند. علاوه بر اینها والدین دوست دارند که فرصتی پیش بیاید تا فرزندان خویش را اکرام نمایند. شادی والدین وقتی بیشتر می شود که فرزندانشان سخن از زندگانی رضایت آمیز با همسر خویش به میان آورند.

ایجاد تعادل در خانواده

گاه در مسیر زندگانی خویش با مشکلاتی روبه رو می شویم، به ویژه اگر در ابتدای زندگی تجربه اندکی داشته باشیم. از سوی می خواهیم مستقل باشیم و در همه امور خود تصمیم بگیریم و حال آنکه ممکن است ساز و کارهای لازم را نداشته باشیم. گاه نابسامانی ها و بروز مشکلاتی تعادل زندگی ما را بر هم می‎زند و راه گریزی را هم در زندگی خویش نمی یابیم، باید دانست که آنچه به زندگی همسران جوانی که دچار افراط و تفریط می شوند، تعادل می بخشد حضور در خانواده والدین است و آن هم والدینی که از سر صبر و راستی موشکافی می کنند و راه دست یافتن به تعادل را ترسیم می نمایند.

انتهای پیام/
برچسب ها : , ,

https://sepehrjonoub.ir?/p=2948